Cégünk a világ 10 országa után Közép-Európában kezdte meg működését 1999-ben. Fő tevékenységünk WC-fülkék bérbeadása, teljes körű karbantartása és szervízelése. Célunk, hogy kíváló minőségű szolgáltatások nyújtásával és folyamatos fejlesztésével a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Fülkéink az európai szabványoknak és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelnek és minden igényt kielégítenek. Magasan képzett szakembergárdánk, a napi feladatok pontos, alapos és gyors elvégzése a garancia arra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásinkkal. Az év minden napján 24 órás ügyeletet tartunk, így hétvégéken és ünnepnapokon is bármikor elérhetőek munkatársaink. Számítógépes nyilvántartási és ügyviteli rendszerünk biztosítja ügyfeleink változó igényeinek rugalmas és megbízható teljesítését.

Széleskörű referencialistánk, valamint több éves tapasztalatunk szolgál biztosítékként arra, hogy magas színvonalú, kiváló minőségű szolgáltatást kapjanak a Mobili Kft.-től. Ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítése érdekében egyedi megoldások kidolgozásában is rendelkezésükre állunk.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink sorában üdvözölhetjük!