Termékkínálatunk

A MOBILI illemhelyek csúcsminőségűek, megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak és környezetvédelmi előírásoknak.Néhány előny más általános mobil illemhelyekkel szemben:

mOBILIWC

MOBILI WC Normál

Mobili WC  fülkéinket építkezésekre, rendezvényekre és minden más helyszínre ajánljuk, ahol nem megoldott a mosdó használati lehetőség.

Mobil WC-ink jellemzői közé tartozik a kényelmes, tágas belső, a szabad/foglalt tolózár a fogas, tükör, 230 l szennvíztartály, csúszásmentes padló és a szagelvezető cső.

 

MOBILI WC VIP

A MOBILI  WC VIP  fülkéink paraméterei megegyeznek a „Normál” fülke adataival, de további extra felszereltségekkel rendelkeznek, hogy minden igényt kielégítsenek. Ilyen extrának számít a fogas, tükör, kézfertőtlenítő, papír kéztörlő, piperepolc és a belső világítás

MOBILI WC Mozgássérült

MOBIL WC mozgáskorlátozottak számára készült, a szükséges komfortot biztosítja a számukra.

 Az alapmodell tulajdonságaihoz, komfortjához képest ennek a modellnek specifikus tulajdonságai, további kedvező jellemzői vannak a rokkantak és az idősek szempontjából (melyet ünnepségeken, rendezvényeken, esküvőkön lehet hasznosítani).

MOBILI utánfutó

A maximális kényelmet és higiéniát keresőknek ajánljuk WC utánfutónkat. A komfortról a fűthető tágas belsőtér, külső és belső világítás, tükör és ruhafogas gondoskodik. 

A tisztaságot angol WC és kézfertőtlenítővel és kéztörlővel ellátott folyóvízes kézmosó biztosítja.Külön női és férfi bejárat.

MOBILI kézmosó

Fesztiválokra, szabadtéri rendezvényekre, és egyéb eseményekre, vagy akár hosszú távú használatra ajánljuk a MOBILI kézmosónkat. 

Könnyen mozgatható, kultúrált megoldás férfiak számára. Megnövelt szennyvíztartályal és napelemes világítással is rendelhető.

MOBILI piszoár

A MOBILI piszoár termékünk, fokozott igénybevételnek is ellenálló rozsdamentes acél kivitel. Vezetékes víz- és csatornarendszerre (vagy emésztőre) kötve használható.

Több méretben is választható: 2, 6 vagy 12 csappal.

Telepítési lehetőségek

Építkezés

Építkezésen

építés

Közmű- és útépítéseknél

koncertmobili

Koncerteken

Strandokon

Sporteseményeken

Rendezvényeken

További szolgáltatásaink

A Mobil WC bérbeadás mellett a igényelheti egyéb szolgáltatásainkat. Mobil WC-k ki- és betelepítését,karbantartását,szennyvíz tartályak ürítését,tisztítását.

A tisztítás a helyszínen zajlik, amely a tartály tartalmának eltávolítását, a fülke fertőtlenítését, illetve a fogyóanyagok (wc papír, kéztörlő igény esetén kézfertőtlenítő) feltöltését foglalja magába.

Scroll to Top